L'EMPRESA

Qui som i què fem

SOFDRETOLS, Servei integral de retolació i pintura decorativa

Empresa ubicada a Mataró, al cor del Maresme

Sofdretols és una de les empreses de retolació i pintura decorativa amb més experiència en el camp de la retolació. Hereus del coneixement de l’empresa Serveis Publicitaris BELSO, innovem en tècniques de producció per oferir uns serveis de màxima qualitat que permetin al nostre client gaudir d’un producte finalitzat amb les màximes garanties de satisfacció.

Amb més de 30 anys dedicats a la retolació, i més de 2300 clients satisfets trobareu totes les solucions a les vostres necessitats en imatge empresarial.

01.

Qualitat

Treballem amb els millors materials i proveïdors i col•laborem amb les millors empreses del sector per assegurar que tots els nostres treballs tinguin la millor relació qualitat – preu, i assegurar que duren en el temps.

02.

Disseny

La nostra experiència ens permet fer realitat els disseny adaptant-lo a les necessitats reals dels nostres clients, així com al seu pressupost.

03.

Innovació

Sempre a la cerca de nous material i processos per una execució impecable de tots els nosaltres projectes.

Han confiat en nosaltres

PORTFOLI

Una mostra dels nostres treballs

Si tens una idea la podem fer realitat. L’equip de Sofdretols està especialitzat en desenvolupar els projecte que els nostres clients tenen com un somni, amb la garantia que la visió del que volen, es farà realitat.

Explica’ns el teu projecte

CONTACTE

Start a project with us!

ENS TROBARÀS A ...

Carrer de la Teixidora, num 9. primera planta.

TRUCA I PARLEM DEL PROJECTE

637 87 83 46

ESCRIU 4 LÍNIES

sofd@sofdretols.com

Iniciem un projecte junts!

Centenars de projectes de comunicació visual avalen la nostra feina i la nostra companyia. Estarem encantats de ajudar-te a fer realitat les teves idees.

Enviar missatge