FOOD DIRPARADISE - RÈTOL PVC AMB JARDÍ VERTICAL

Rètol interior amb fons de mural de plantes sintètiques amb text posat a sobre fet amb PVC de 19mm de gruix fresat i retolat muntat amb estructura especial pintada en verd per quedar completament integrada sobre el mural. Muntat a l’interior del local del restaurant.

(Fes click a les imatges per veure com queden)

SIA - CORPORI AMB BACKLIGHT LED BLAU EN VAIXELL

Calaix tot d’alumini completament estanc i amb forma perquè s’adapti completament a la forma del vaixell, amb logo calat amb el logo fresat en metacrilat transparent i inoxidable a sobre. Il·luminació interior mitjançant led color blau. Quan s’envege el llum surt a través del metacrilat transparent aconseguint l’efecte aura en color blau. El muntatge és una feina de cirurgia per tal de no alterar en res el vaixell i sallant tot molt bé per tal que no hi hagi cap entrada d’aigua l’interior.

(Fes click a les imatges per veure com queden)

MUGUET - CALAIX DE FUSTA FRESADA I LLUM

Calaix de llum d’alumini amb frontal fet amb taulons de fusta enganxats un al costat de l’altre amb la retolació fresada i amb l’interior pintat en blanc. Il·luminació interior amb led i text petit de PVC blanc fresat i posat a sobre. Rètol totalment personalitzat i fet amb les garanties i al gust del nostre client.

(Fes click a les imatges per veure com queden)

ELEMENTS - CALAIX ALUMINI CALAT AMB BACKLIGHT

Calaix tot d’alumini negre mate tipus “embotit” fet a mida per encaixar dins un boteller d’una cocteleria en un del costat porta el logo calat amb metacrilat opal blanc, l’antre costat una obertura amb un metacrilat blanc opalamb viril backlight d’imatge amb alta resolució. Il·luminació interior mitjançant leds. Treball completament personalitzat i cuidat fins a l’últim detall per integrar-se completament al disseny del local..

(Fes click a les imatges per veure com queden)

Proveïdors de confiança

Done’m forma a les teves idees!

Contacta amb nosaltres!