SERVEIS

Què fem o com ho fem

Mira el que podem fer per tu

Avui en dia el Màrqueting en les empreses és un element essencial, i la visibilitat de la teva marca és imprescindible davant futurs clients.

Per cuidar la vostra identitat, les propostes de disseny han de ser de valor i qualitat, la nostra experiència ens permet donar sortida a qualsevol projecta que tinguin i ajudar-los a plantejar-lo correctament.

A casa nostre hi trobaran un tracte familiar i proper on resoldrem tots els vostres dubtes i us assessorarem per aconseguir la millor imatge de la vostra marca, reforçant-la amb tots els elements de màrqueting necessaris per aconseguir-ho.

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST

Servei integral

T’assessorem per a oferir-te la millor solució.

Trucan's 637 87 83 46

Mail sofd@sofdretols.com

Oficines Carrer de la Teixidora, num 9. 1a pl.

    Accepto la Politica de Privacitat

    Segueix-nos a Instagram!

    PORTFOLI

    Una mostra dels nostres treballs

    Si tens una idea la podem fer realitat. L’equip de Sofdretols està especialitzat en desenvolupar els projecte que els nostres clients tenen com un somni, amb la garantia que la visió del que volen, es farà realitat.

    Explica’ns el teu projecte

    Testimonis

    Carlos Viñas Chinchilla
    Carlos Viñas Chinchilla
    2023-11-21
    Todo lo que necesites para publicidad, etc, puedes encontrarlo con ellos/as, son profesionales, buenas personas, rápidos, y con un buen precio, nosotros hemos realizado trabajos de publicidad, banderas, photocall, carteles, y nos han hecho muy buen trabajo, también decir que el diseñador que tenemos, es un crack, nos hace unos diseños buenísimos, y ya estamos preparando los próximos trabajos que necesitamos solicitarles, muchas gracias familia.
    Residencies Sant Roc i Miramar
    Residencies Sant Roc i Miramar
    2023-06-15
    Sofd rètols és una empresa molt professional, responsable i cumplidora que ofereix solucions ràpides i busca alternatives sempre pensant en la bona imatge del client i solucionant els problemes que puguin sorgir. 100% recomanable!
    ALICIA ALFONSO
    ALICIA ALFONSO
    2021-11-30
    Me hicieron una obra de arte en unas escaleras, cubriendo con vinilo antideslizante homologado
    LAURA GR
    LAURA GR
    2021-11-21
    Un 10, tan en el tracte com amb la feina, molt professionals i molt propers, estic molt contenta com han rotulat la botiga. MOLTES GRÀCIES!!
    UNIVERS ESPORTS17
    UNIVERS ESPORTS17
    2021-02-23
    Molt profesionals
    Carles Valera
    Carles Valera
    2020-01-23
    Grans professionals. Fa moolts anys que treballem amb ells i sempre, sempre, hi son per ajudar a fer millor la feina. Qualitat indiscutible.